Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, March 27, 2010

My Date Night

Pengalaman yang memalukan semasa Dating. Masa itu, zaman universiti, nak pergi dating pun kena sewa kereta kancil. Dah nama kereta sewa, keadaan kereta pun suam-suam kuku je, dengan kunci remote dah rosak, kena lah pakai kunci biasa je.

Dating berjalan lancar. Antara dialog kitorang...
A: Awak, mee apa yang boleh makan dengan ais?
B: Mee sejuk?
A: Salah....
B: Mindanao? Mee kung fu? Mee Do Re Mi?
A: Salah, salah, salah...
B: Ok, surrender... apa jawapannye?
A: MILO AIS! Hahahahahahar.... :p

Setelah mengayatt lebih kurang, kitorang pun keluar laa kopitiam tu dan aku berjalan menuju ke kereta kancil putih tu. Eh, xnak bukak pulak kunci ni.... Aku godek-godek kunci tuh, x boleh bukak2 jugak... Ah, jatuh saham aku!!

B: Awak, saya rasa kereta kite yg sebelah ni laa.. kata awek aku sambil menunjukkan kepada sebuah lagi kereta kancil putih kat sebelah...

A: aaa... (muka sudah merah!) malu siotttt....~

A&B: HAHAHAHAHARR... ape daaa.... :)


p/s: Entry ini adalah sebahagian konspirasi untuk menyertai Contest Nuffnang http://www.nuffnang.com.my/blog/2010/03/27/date-night/
Macam best je cite ni, boleh tengok sinopsis di link atas... :)


poster

5 comments:

Salmia said...

hahaha.. kelakar betul

abcmilo said...

gelabah sungguh..
mesti tgh cover macho smpai salah kete
mwahaha

ezzati said...

kat universiti??sapakah??(kepoh je)

syafawani said...

keh3..bole tahan menggelabah la kan..aha

mizzura said...

semoga konpirasi anda tidak diketahui polis...