Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, March 10, 2010

BAGAIMANA CARANYE UTK MENJAUHKAN DIRI DARI EX-GIRLFRIEND...(hanya utk bacaan lelaki sahaja)

BAGAIMANA CARANYE UTK MENJAUHKAN DIRI DARI EX-GIRLFRIEND...(hanya utk bacaan lelaki sahaja)



Ada satu cara ni yg cukup berkesan! Malah ianya juga boleh digunakan oleh Suami2 yg malas nak ikut isteri diorang pergi shopping.................Tapi, bila difikir2kan balik, cara ni jugak boleh menarik perhatian gadis2 dan janda2 jika dipakai oleh org yg SINGLE! (pasti kelihatan gagah, tapi memerlukan keberanian yang tinggi laa...)...............................................................................................................................

Aku xsure apa hukumnye kalo buat mende ni (kena tanya mufti kot), kalo korang nak buat mende ni, dosa pahala tanggung sendirik laa yek.....................................................................................................................................................................................................................................................................

Caranya ialah dgn memakai T-Shirt ini --->




Kreatif kan? HAHAHAHAR...  :D

P/s: jgn mare aa...

source: email

5 comments:

Eyriqazz said...

fuh,kat ne ble dpt tshirt ni?ble beli satu...hik3

Encik aMin said...

hahahar.. tatau la, huhu..

Amar Amirah said...

geli larrrr.....hahahahha.....mcm ni punya gaya...jadi bujang lapuk laa... hahahhaha....eish...tak habis geli lagi nihhh....eish eish eish

F U N F A B U L O S I T Y said...

apa tuuuu?! hahahaha

n a t h said...

mne nk dapat?. hahahha. ^^