Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, March 13, 2010

Entry/Post yang terbaekk pada minggu ini... Layann~ Zasss~

Setelah meng"spy"2 blog2 korang sume, di sini ada beberapa Entry/post yg sangat menarik bagi aku, hohoho...

 

 

 
Presenting... The best link award for this week.... drum roll please.... TADAA...

 
1. http://helenalatisha.blogspot.com/2010/03/kalau-ini-terjadi-kat-kamuapa-kamu.html
  • Pengalaman klakar minah ni kat stesen minyak, sila gelak dgn cara tersendiri... Hahahar, hohoho.. muahahaha, etc.
2. http://ezzati-mytruelife.blogspot.com/2010/03/kebaikan-berciumkisskiss.html
  • Hurm, boleh caya ke info pasal kissing2 ni... "fakta atau auta ana pun tatau.." <---cuba ulang ayat ni 10x laju2, test terbelit lidah ke x... :p
3. http://pejuang-kesenian-extreme.blogspot.com/
  • Sila tengok Entry dia yg bertajuk "Anas Tahir - Internetainer Malaysia". Layann gak tengok youtube giler2 adik faizal tahir nih...



Enjoy ur weekend guys... chow!

2 comments:

ezzati said...

heeee..ada jugak tu link aku..macehhhss :)

laila said...

kenapa bukan aku?
kenapa????



hahaha memain ja :p