Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Friday, March 19, 2010

Pengalaman Memalukan Semasa Kecik Dulu...

Tempat : Kampungku, Besut
Tahun: Terpaksa dirahsiakan untuk menjaga aib diri sendiri... :p

Kalau tidur kat kampung mesti sejuk giler walaupun xde aircond. Bila sejuk, rasa malass giler nak bangun daripada tidur kan? Nenek @ Opah memang rajin gerak cucu2 beliau yg sangat2 degil ni..

Nenek : Bangun2...
Aku     : Herm.. sambil geliat2 malas..

Ayam  : KoK keReekk Kooookkkk... !!


Nenek : Hah, ayam dah lama berbunyik, Subuh nak abis dah ni ! KAMU NAK MASUK NERAKA KE?
Aku    : Haa? Subuh nak abis dah? (kena cepat bangun ni, nanti masuk neraka giler xbest...)

Lalu berjalan laju2 ke tandas.
Pintu tertutup rapat, menandakan ada orang.
Aku nak kencing sebenarnya ni.... Tapi xpe ah, tahan je laa, baik smayang dulu, kalo x, masuk neraka nanti...
Amik air smayang kat perigi, n b'gegas gi smayang...

Solat xkhusyuk sebab menahan keinginan yg satu tu.... Sampai je Tahyat Akhir, aku dah xdapat bertahan, belum sempat nak bagi salam, ada cecair yg keluar laju dari satu organ "you know where"... SHuuuhhhhh....



Habis satu kampung gelakkan aku!

"Budak lain paling teruk pun kencing atas tilam, tapi Ko kencing atas Sejadah!!  Hahahahar... "

Aku : Biarlah, orang xnak masuk neraka... :p

p/s: Tu masa kecik laa, skang? Heheheh... bila laa nak insap ni?

3 comments:

Zuewairy said...

sweet..hehhehe:)

Rye said...

haha...comel gle...

mizzura said...

haha..kalo kencing tilam..org jemur tilam..kencing sejadah???