Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Monday, June 27, 2011

Nombor Telephone Locksmith Pakar Pembuka Kunci area KL, Ampang, Taman Melati, Selangor, Shah Alam, Puchong

Korang pernah terkunci pintu bilik/rumah tapi kunci tertinggal kat dalam?


Sila try tepon:

KL, Ampang, Taman Melati,
1. 019-2553041
2. 017-6557277

Selangor, Shah Alam, Puchong,
1. 012-2873063
2. 019-6633063

Kunci pedal lock kat kereta pun diorang boleh bukak.
Personally, aku penah try diorang nih... Memang terer giler ah, sekejap je bole bukak...

p/s: kalo korang tengah menganggur, cuba try amik course locksmith ni, dlm Rm1000 je kot... serius boleh buat duit beb... :p

8 comments:

Wanie said...

selalu jd camni kat umah..
tp bkn aku la yg tkurung..haha

gile mahal nak bljr..
duit pon xde..kui3

marina anakcikbob said...

brp RM selalu kena?

Joe Han said...

mohon support kita Locksmith Ampang, berhadapan Bank Islam Pandan Prima sebelum sampai Tesco Extra Ampang. http://locksmithkunci.com

Terima kasih

Smart Ug said...

Vitriers paris, vitrerie paris. Informez vous auprès de l'atelier des artisans sur la vitrerie à Paris. Vitriers à Paris

jowdjbrown said...

The Computer controlled machine will generally cut the key to code. First it will decode your original key by using a touch probe then take the information and use it to cut a key that is much more accurate then a traced key. coppellocksmithstx.com

Elizabeth J. Neal said...

Personally, aku penah try diorang nih... Memang terer giler ah, sekejap je bole bukak... zionsville indiana locksmith

Unknown said...

mohon bntuan..kt mn nk duplicate kunci abloy..klu area ampang n melawati lg ok..

Unknown said...

mohon bntuan..kt mn nk duplicate kunci abloy..klu area ampang n melawati lg ok..