Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Wednesday, July 6, 2011

Berita Terkini: Mali's Corner telah dirobohkan pihak bandaraya ( 5th July 2011)

Mali's Corner @ Taman Bunga Raya, Setapak


Sedihnye bila Mali's Corner dah dirobohkan. Tempat ni memang faymes dgn char kue tiauw, tapi personally aku lagi prefer nasi lemak kat situ. Walaupun ada lagi cawangan yg satu lagi kat Danau Kota, tapi tempat tu sempit and susah nak parking laa...

Bila tengok video ni, aku xdapat imagine betapa remuknye hati owner Mali's Corner bila tengok gerai die dihancurkan oleh bulldozer tuh... Inilah dunia ~

inilah link video proses perobohan tadi...

" malis corner dirobohkan oleh pihak bandaraya...namun kami berasa hairan...kenapa kedai disekeliling kami tidak dirobohkan? kenapa sesetengah gerai sahaja? kenapa malis corner dikepung seolah olah gerai kami menjadi sasaran utama? BILA MELAYU MAHU BERKEMBANG...JIKA BUNGA BARU MAHU BERPUTIK TERUS DISIRAM RACUN AGAR me"LAYU" dan terus "MELAYU"...


P/s: Sila lah add mali's corner fb, kot2 kalau ada berita lokasi kedai baru ker... 

3 comments:

Nasa said...

aku tk smpt try pon :( sodap gler ke wei ?

KuNanGKuNanG said...

nape dirobohkan..sygnye...

admin said...

mana port baru dier selain kat platinum walk?