Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, October 1, 2011

10 sebab kenapa lelaki sudah bertunang / ada girlfriend suka curang...

Sebab:

1. Over confidence dengan diri sendiri
-Ye laa, dah ada girlfriend/tunang, rasa diri tu hebat. Aku ni mesti kacak, sebab tu ada girlfriend/tunang kan?? Kalau aku tekel awek lain pun, mesti awek tu akan cair kan...

2. Pengalaman bergirlfriend disalah-gunakan
- Pengalaman setelah lama bersama girlfriend, dah tahu selok-belok apa yg perempuan suka dan tak suka, membaca body-language perempuan.... semuanye dipraktik kan kat awek baru... aduyai...


3....(sila tambah sendirik)

P/s: I am still not yet a player, but killing people with his charms... occasionally.. :p

2 comments:

zaril said...

ala 2 jer ker enLompat Tikam?

farhanaDr said...

Yang dah ada isteri pun ada jugak.. Hehe.. :p

Ye laa.. Lelaki ni dah kejadian dia boleh cinta lebih dari seorang dan berbahagi kasih sayang.. :)