Followers

Al-Quran yang interaktif & berinformasi !!

Iklan susu cap junjung... ~

Saturday, November 13, 2010

Bosan dengan ucapan wish heppi birthday yang typical? Cuba 10 alternatif ni...





1. Selamat Hari Tua... Semoga tenang menghadapi hari-hari tua...
2. Dah 23 tahun ko hidup... Agak2 amalan kat bahu kanan ke bahu kiri lagi berat skang?
3. Tulis kat Kek Birthday " 40 more years to go... R.I.P "
4. Hahahar... ko lagi tua dari aku... @ Baru 19 tahun? Mentah siot... x matang... :p
5. Bila nak kawen? Dah 24 tahun pun, xdapat2 lagi? Giler x laku.... 


p/s: aku kalau xde budget nak beli hadiah, aku biasa buat free service camni jek... :p


6. Selamat Hari Jadi, Mengapakah kau dilahirkan sebagai manusia... bukan kah lebih baik jika kau dilahirkan sebagai ........ (sila tambah ayat di hujung dgn kekreatifan anda sendiri..)
7. Hari ni hari kau... Ada ubi ada batas....
8. Kajang pak malau kajang berlipat... Wei, birthday boy kena open table belanja satay kajang nih... :p
9. Happy Birthday Awak..!! Walaupun awak tak pernah nak ingat birthday saya... huhu... 
10. Owh, hari ni birthday ko ke.. xpe ah, xpenting pun....

Haaa.... yg mana satu paling best skali? Hahar...


Ada ucapan2 kreatif lain yg korang pernah dapat? Boleh laa share2, hoho... :) 

P/s: Korang ingat tak Hari Kelahiran Nabi Muhammad bila? :)

5 comments:

Uruchimaru @ kf said...

huhuhu..tajam menikam tue.....

Fia Abas said...

hahaha best2

kalo ucapan cmni ko rs ape lak?

SELAMAT HARI TUA..SETAHUN SEMAKIN HAMPIR MENGHAMPIRI MATI hehe =)

King Of Single said...

selamat hari beranak....kubur ko da nak dekat tuu duk panggil panggil..HAHA..

amacam?

♥ ♥ ♥ ctiey ♥ ♥ ♥ said...

like3~



btw...

do folow me yea?

http://owlkieranaa.blogspot.com/

tq~

Nenek Vogue said...

hmmm..anak dara nenek lagi la pemalas lau bab2 wish b/day...

'hb! :)'

tu je la yang di taipnya..